» Archive 6 SET / Inauguración- Exposición TOP en Can Felipa -
6 SET / Inauguración- Exposición TOP en Can Felipa
Share Button

1305301_10151644178093437_1252997853_n

L’exposició de la Festa Major ‘Comunitats artístiques del Poblenou’ a Can Felipa

Artistes participants: Sebastián Sanchez Zelada, Alvaro Muñoz Ledo, Gorka Ferrero, Marcos Balegno, Soledad Rubin, Antoni Yranzo, Angela Vinent, Jordi Soler, Mike Swaney, Marco Noris, Llapispanc, Albert Capella, María León, Juan Pablo Quintero, Muriel Boccardo, Akos Banki, Inge Nouws, Eulalia Naveira, Alberto de Blobs, Angel Guerrero, Angel Tello, Enric Farrés, Quim Pakard, Mireia c. Saladrigues, Llobet & Pons, Aggtelek, Ariadna Parreu, Pep Vidal, Jan Mech, Gerard Rubio), Marla Jacarilla Laura Llaneli, Victor Jaenada, David Mutiloa, Jonathan Millán, Sebastián Cabrera, Rasmus Nilausen y Ryan Rivadeneyra.

Dins del programa central d’actes de la Festa Major del Poblenou, la Coordinadora d’Entitats presenta una mostra d’una vintena d’artistes residents en els tallers i centres de producció participants a Tallers Oberts Poblenou (TOP).

Enguany la mostra es vertebra a partir d’un eix temàtic ample, el concepte de comunitat, directament relacionat amb la riquesa i diversitat de les dinàmiques de col.laboració entre creadors que tenen lloc i es generen en els diferents espais que participen a Tallers Oberts Poblenou. També es vol posar en valor un altre dels eixos centrals de Tallers Oberts, que és la voluntat d’entrar en diàleg amb el barri, en gran mesura perquè els llocs son espais que es defineixen per la forma en que s’hi relacionen les persones, perquè acullen comunitats.

La mostra és coordinada per la comissària Amanda Cuesta.

Sala d’exposicions de Can Felipa del 6 al 27 de setembre.
Inauguració: 6 setembre 19:30h.
Horari:
De dimarts a divendres d`17:00 a 21:00h.
· 7, 8, 14 i 15 set. d´10:00 a 14:00 i d`17:00 a 21:00h.
· 20 set. Taller-performance Autotrance biorretrointeractivo
· 11,21 i 22 de set. El centre cívic estarà tancat.
+info: www.cccanfelipa.cat
Acces lliure i gratuït

 


topset13

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *