» Archive 18 MAY / Fitoterapia. mod. 3º: sist. digestivo. y 2º: piel -
18 MAY / Fitoterapia. mod. 3º: sist. digestivo. y 2º: piel
Share Button

2012-07-16_sistema-inmunologico3

3º Modulo: Plantas medicinales y cosmética natural para el sistema digestivo.

En este taller aprenderemos las funciones del sistema digestivo y cómo estimularlo, identificaremos las plantas relacionadas con el sistema digestivo y el hígado; sus funciones y propiedades. Veremos dietas y cambios de hábitos alimentarios más saludables, aprenderemos a realizar un ungüento para el sistema digestivo y una tintura depurativa aprovechando que es la época ideal para depurar el hígado y desintoxicarlo. Y por último estimularemos el sistema digestivo mediante la reflexología podal.

Dia: 18 de mayo
Horari: de 11h a 14h
Lloc: Laboratorio Symbolon (C/Llatzeret n13 bx -Poblenou- Barcelona)
Preu: Aportació Voluntària
Imparteix: Isabel Torres

2º mòdul: Plantes Medicinals per la Pell, Mascaretes, locions i ungüents. Introducció al Massatge Facial.

En aquest taller aprendrem a identificar les plantes medicinals que tenen funcions a la pell, com indentificar-les, els seus principis actius i les seves indicacions terapèutiques. També veurem les  funcions de la pell, el tipus de pell que tenim, la estructura de la pell, els factors externs e interns que la poden alterar i com cuidar-la. Aprendrem el tractament bàsic per cuidar el cutis: la neteja, l’hidratació, la nutrició i la exfoliació. Aquest tractament el farem utilitzant la cosmètica natural i aplicant un suau massatge de reflexologia facial fent servir els punts d’acupuntura.

Horari: de 16h a 19h
Lloc: Laboratorio Symbolon (C/Llatzeret n13 bx -Poblenou- Barcelona)
Preu: Aportació Voluntària
Imparteix: Isabel Torres

Per més informació sobre el taller e inscripció: Isabel Torres/ 699127451/ isatorrespe@gmail.com
Més info sobre la terapeuta a:
http://symbolab.org/blog2/?p=178

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *