» Archive 17-18 y 19 MAY / Tallers Oberts Bcn - Poblenou -
17-18 y 19 MAY / Tallers Oberts Bcn – Poblenou
Share Button

Logo Tallers Oberts Barcelona_Poblenou_0 

Symbolab, un any més, participa dels Tallers Oberts de Bcn_Poblenou 2013 que es realitzaran des del divendres 17  fins el diumenge 19 de Maig.

El cap de setmana del 18 i el 19 de Maig es realitzaran les jornades per poder visitar els tallers dels artistes, artesans i algun espai d’exhibició d’arts visuals a Poblenou (Districte de Sant Martí).

 

 

PROGRAMACIÓN SYMBOLAB

Viernes 17 de Mayo Inauguració TOP Maig a Hangar , horari: 20h – 01h.

20h aprox. Graffiti digital  de Alvaro Muñoz

23h aprox. Autohipnografía– performance interactiva. con Sebastian Sanchez Zelada, Alvaro Muñoz, Gorka Ferrero y Marcos Balegno. + info

Sabado y Domingo
1- The Pendulum. Instalación interactiva. Alvaro Muñoz ledo y Saulo Pisa.
2- Expo Sonoline – Handmade and strange instruments shop.
3- Ventana virtual.  Instalación. Marcos Balegno.

Sabado

9.30 a 14h. Yoga práctica pre-regla. con Gisela van Muylem +info
11 a 14h. Taller de Fitoterapia: sistema digestivo. con Isa Torres +info
16h a 19h. Taller de Fitoterapia: Piel. con Isa Torres +info
17 a 18.30hs.  Pranayama + Autotrance con Gisela van Muylem y Sebastián Sanchez.
19 a 20.30hs. Clase abierta e interactiva de apertura de la voz. con Gorka Ferrero + info
21 a 22.30hs. “Concierto para ciegos” Instrumentos y sonoridades poco usuales y profundas. con Gorka Ferrero.

Domingo

17 a 19hs. Lecturas astro-reflexológicas. Conectaremos astrologia con reflexologia podal para activar puntos relacionados. con Merche Simon y Marie Sassigneux.
18 a 19.30h. Espacio interactivo de proyección y realización de Mandala comunitario. con Horacio Ganem+ info
20h. a 21h. Autohipnografia grupal. con Sebastián Sanchez y acompañamiento sonoro de Gorka Ferrero.

Lugar: symbolab/ mapa

Els centres de creació d’art i artesania pioners del Districte de Sant Martí (barri de Poblenou) tornaran a realitzar aquesta activitat conjunta bianual (l’altra edició es porta a terme al setembre), a través de la qual es podran visitar els tallers on creen i treballen els artistes, conèixer els processos i les tècniques que els creadors utilitzen en el seu treball creatiu de primera mà, veure la seva obra in situ, a més de poder conèixer els espais i centres on s’ubiquen els seus espais de treball.

En aquesta edició participaran 18 centres i espais per a la creació principalment orientats a les arts visuals i plàstiques i més de 100 artistes.

Els tallers participants són: Casagaleriataller, Colectivo BAJEL, Espai nyamnyam, Estudi-taller Antoni Yranzo, HANGAR, La Escocesa-Centre de Creació d’Arts Visuals, La Fundició del Poblenou, La Plataforma BCN, Laboratorio Symbolon, MEDIODESIGN, MQ CREATIVE LAB, NAUART, Taller Creatiu d’Arts Plastiques i Visuals., QUADRAT 9, Taller Espronceda, 164, Taller VINENT /La Contrasenya, Taller de Luz, The DeeBee Gallery, ZONA. Factoría d’art.

En paral·lel, els espais participants organitzaran tota una sèrie d’activitats creatives i obertes a tots els públics, tant conjuntament com individualment. Les activitats previstes estan destinades a sorprendre i a impulsar la participació i la creativitat de la gent de totes les edats que vingui.

Els Tallers Oberts de Poblenou de Maig s’emmarquen dintre de l’esdeveniment de la ciutat Barcelona Tallers Oberts Barcelona, pel qual els tallers dels creadors dels districtes de Gràcia, Sarrià, Sant Gervasi, Ciutat Vella, Poble Sec i Sant Martí, obriran les seves portes en els caps de setmana compresos dintre del període 03 i 19 de Maig. Tallers Oberts Barcelona es organitzat A-FAD (Artistes i Artesans del FAD) i el FAD (Foment de les Arts i del Disseny) amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

 

HORARIS GENERALS TOB_POBLENOU*:

DV 17 de Maig. Inauguració TOP Maig a Hangar (Ptge. Marquès de Sta. Isabel 40. Barcelona) Hora: 20h – 01h

DS 18 / DG 19 DE MAIG 2013. Hora: 11-14 i 17-20h*

Per tal de conèixer més sobre els tallers i espais implicats i sobre les activitats concretes que es desenvoluparan podeu consultar la web de Tallers Oberts Poblenou (http://www.topbcn.org/)

i la web de Tallers Oberts Barcelona (http://tallersobertsbarcelona.cat/)

+ Per a més informació i consultes clickeu aquí

* Alguns tallers oferiran horari continuat durant els dos dies. Consulteu el detall d’horaris a l’apartat Horaris i activitats dels tallers i centres participants)

2. ACTIVITATS CONJUNTES DE TOB_POBLENOU

A. Inauguració Tallers Oberts Barcelona_Poblenou

Festa inauguració TOB_Poblenou el divendres 17 de Maig de 2013 a Hangar (c/ Ptge. Marquès de Sta. Isabel, 40) de 20h a 01h. Entrada Gratuïta. *Amb servei de bar i de menjar.

PROGRAMA: horaris subjectes a possibles canvis de darrera hora. Per a veure’ls actualitzats consultar www.hangar.org i www.topbcn.org

B. Circuit de Bicicletes durant els Tallers Oberts Poblenou Passeja amb bici tot descobrint l’art contemporani del Poblenou, Go Bike! ofereix 16 bicicletes a més de que pots portar el teva.

TOB_Poblenou et convida a recórrer el barri i a conèixer tots els tallers amb bicicleta, serà un passeig per l’art, la cultura i l’arquitectura del Poblenou. Convida a tots els teus amics i la família ja que serà una experiència inoblidable.Comptem amb el suport de Go Bike! Barcelona, entitat que cedeix 16 bicicletes per a cada circuit organitzat. Es realitzaran quatre sortides els dos dies de Tallers Oberts des del centre cívic Can Felipa (C/ Pallars, 277).

Porta la bici, nosaltres posem la resta !!!Per reservar les bicicletes s’ha de fer una reserva prèvia fins 1 dia abans del cada circuit a través de l’email kike@laescocesa.org (es pot fer una reeserva d’un màxim 2 bicicletes per persona).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *