» Archive 26 ABR / Presentación web Mapa Creatiu -
26 ABR / Presentación web Mapa Creatiu
Share Button

Presentació web MAPA CREATIU DEL POBLENOU

Dia: Dijous 26 d’abril de 2012

Hora: 12.30 h

Lloc: Biblioteca Manuel Arranz / Can Saladrigues. Joncar, 35. 08018 Barcelona

El web del Mapa Creatiu del Poblenou (http://mapacreatiupn.org) és un espai virtual que recull i presenta les diferents entitats i col·lectius que treballen al Poblenou per a la difusió i producció de les arts plàstiques i visuals contemporànies. Aquest web és el resultat d’un any de treball d’una taula col·lectiva que sota el nom Mapa Creatiu es va crear amb l’objectiu de compartir programes, activitats i experiències de gestió en l’àmbit de la creació.

Actualment hi trobareu tots els espais que han participat des de 2010, presentats en forma de fitxa amb la informació clau dels programes, de les seves activitats així com també les propostes de treball en xarxa. El web té també la voluntat d’acollir tots aquells altres projectes que vulguin sumar-se, així com servir de reservori de la memòria de la creació contemporània al Poblenou.

Els objectius que impulsen el Mapa Creatiu i les seves trobades de treball han sigut i són:

– Definir un possible mapa de l’activitat en art contemporani al Poblenou.

– Posar en relació totes les entitats vinculades a la creació visual i plàstica del Poblenou.

– Plantejar noves relacions entre les entitats i les múltiples realitats del barri.

– Facilitar noves vies de treball conjunt que permetin impulsar nous projectes.

El Mapa Creatiu del Poblenou neix i compta amb la participació activa dels següents projectes i els seus responsables: Quadrat 9, La Fundició, Antoni Yranzo Estudi, JISER – Reflexions Mediterrànies, Centre cívic Can Felipa – Programa d’arts visuals, Can Framis – Espai de Pintura Contemporània – Fundació Vila Casas, Laboratori Symbolon, Niu: espai d’art contemporani, The Private Space, Hangar i La Escocesa / Associació d’Idees. El projecte ha tingut la coordinació i el suport de la Direcció de Serveis a les Persones del Districte de Sant Martí de l’Ajuntament de Barcelona.

Durant la presentació tindreu a la vostra disposició una publicació que il·lustra tot aquest procés i comptarem amb representants de cada un dels espais participants.

Per a qualsevol altra informació podeu contactar amb el Mapa Creatiu del Poblenou a través dels correus electrònics: taula@taula.mapacreatiupn.org / mapacreatiupn@gmail.com; o posar-vos en contacte directament amb cada un dels espais.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *